Cestoviny s tuniakom
Kategória: 
500 g cestovín (špirály, mašličky), 1 konzerva tuniaka (200 g), 1 dl oleja, cesnak, 500 g rajčín (čerstvých, zaváraných) alebo 5 dl rajčinovej šťavy, 2-3 PL kečupu, 1 konzerva šampiňónov (300 g), 1 konzerva kukurice (350 g), 150 g údeného syra,tymian, bazalka, oregano

Cestoviny s tuniakom - príprava

    Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
    Vo väčšej panvici opražíme na oleji roztlačený cesnak, pridáme kúsky tymianu, pokrájané rajčiny, kečup, scedené šampiňóny a kukuricu.
    Ochutíme koreninami a necháme prevrieť.
    Na predhriatý tanier dáme cestoviny, polejeme omáčkou
    a všetko posypeme strúhaným syrom.
Top