Provensálske makaróny
Kategória:
1 menší baklažán,
1 menšiu cukinu,
2 lyžice oleja,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžicu rajčiakového pretlaku,
1 lyžicu provensálskeho korenia,
zeleninový vývar (v kocke),
40 g makarónov,
1 lyžicu parmezánu,
soľ
Provensálske makaróny - príprava
Baklažán a cukinu očistíme a opražíme na 2 lyžiciach oleja. Pridáme pretlačený cesnak, rajčiakový pretlak, provensálske korenie.
Za občasného miešania prilejeme trochu zeleninového vývaru, dochutíme.
Medzitým uvaríme makaróny a dáme odkvapkať.
Všetko spolu zmiešame, posypeme parmezánom a podávame. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Kategória:
1 menší baklažán,
1 menšiu cukinu,
2 lyžice oleja,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžicu rajčiakového pretlaku,
1 lyžicu provensálskeho korenia,
zeleninový vývar (v kocke),
40 g makarónov,
1 lyžicu parmezánu,
soľ
Provensálske makaróny - príprava
Baklažán a cukinu očistíme a opražíme na 2 lyžiciach oleja. Pridáme pretlačený cesnak, rajčiakový pretlak, provensálske korenie.
Za občasného miešania prilejeme trochu zeleninového vývaru, dochutíme.
Medzitým uvaríme makaróny a dáme odkvapkať.
Všetko spolu zmiešame, posypeme parmezánom a podávame. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Za občasného miešania prilejeme trochu zeleninového vývaru, dochutíme.
Medzitým uvaríme makaróny a dáme odkvapkať.
Všetko spolu zmiešame, posypeme parmezánom a podávame. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.