Fašiangové fánky
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
- 500 g hladkej múky
- 2 ks žĺtky
- 60 g másla
- 40 g práškového cukru
- 1 dcl rumu
- 1 ks prášku do pečiva
- 1 ks čerstvej kyslej smotany
Fašiangové fánky - príprava
Spracovať na hladké cesto, rozvaľkať na hrúbku 1/2 cm a kolečkom krájať obdĺžničky.
Vypiecť v horúcej masti a posypať práškovým a vanílkovým cukrom .
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
- 500 g hladkej múky
- 2 ks žĺtky
- 60 g másla
- 40 g práškového cukru
- 1 dcl rumu
- 1 ks prášku do pečiva
- 1 ks čerstvej kyslej smotany
Fašiangové fánky - príprava
Spracovať na hladké cesto, rozvaľkať na hrúbku 1/2 cm a kolečkom krájať obdĺžničky.
Vypiecť v horúcej masti a posypať práškovým a vanílkovým cukrom .
Vypiecť v horúcej masti a posypať práškovým a vanílkovým cukrom .