Krém
Kategória:
1 pudingový prášok (vanilkový), 500 ml mlieka a trochu kryštálového cukru – uvariť.
Krém - príprava
Po vychladnutí zmiešať postupne s 250 g masla (má to mať rovnakú teplotu, ináč sa spravia hrudky) – podľa chuti primiešať vanilkový cukor – vanilkový krém
pomleté orechy – orechový krém
kakao – kakaový krém
kávu (pomletú, instantnú) – kávový krém
mak (pomletý, celý) – makový krém
kokos – kokosový krém
ovocie (kompótové, čerstvé) ovocný krém
Podobné recepty
Kategória:
1 pudingový prášok (vanilkový), 500 ml mlieka a trochu kryštálového cukru – uvariť.
Krém - príprava
Po vychladnutí zmiešať postupne s 250 g masla (má to mať rovnakú teplotu, ináč sa spravia hrudky) – podľa chuti primiešať vanilkový cukor – vanilkový krém
pomleté orechy – orechový krém
kakao – kakaový krém
kávu (pomletú, instantnú) – kávový krém
mak (pomletý, celý) – makový krém
kokos – kokosový krém
ovocie (kompótové, čerstvé) ovocný krém
pomleté orechy – orechový krém
kakao – kakaový krém
kávu (pomletú, instantnú) – kávový krém
mak (pomletý, celý) – makový krém
kokos – kokosový krém
ovocie (kompótové, čerstvé) ovocný krém