Karé zázračnej kuchárky
bravčové karé, vajcia, horčica, kečup, soľ, korenie, worchestrová omáčka, vegeta (podľa chuti čili), cibuľka, olej

Karé zázračnej kuchárky - príprava

    Bravčové karé nakrájame na malé kocky, osolíme, okoreníme, dáme vegetu, vajcia vyšľaháme, premiešame s karé.
    Pridáme trošku horčicu, kečup, worchestrovú omáčku
    a zakryjeme.
    Na noc dáme odležať do chladničky.
    Na druhý deň na oleji opražíme cibuľu (môže byť i pór ale najlepšia je mladá cibuľka), do cibule pridáme mäso, najprv prudko osmažíme a potom postupne po troške podlievame vodou.
    Dusíme zakryté.
    Výborne chutí s hranolkami, ale i s pečivom a s čerstvou zeleninou.
Top