Bravčové mäso s hráškom
Kategória:
1/2kg bravčového stehna, 2 cibule, olej, sójová omáčka, soľ, mleté čierne
korenie, karí korenie, mletá červená paprika, hrášok, 1 polievková lyžica Solamylu, rajčinový pretlak
Bravčové mäso s hráškom - príprava
Cibuľu najemno pokrájame a na oleji osmažíme.
Pridáme mäso nakrájané na rezančeky, osolíme a dochutíme koreninami.
Mäso podlejeme vodou a dusíme.
Keď je mäkké pridáme hrášok, rajčinový pretlak a zahustíme solamylom.
Podávame zo zemiakovou kašou, ryžou ,alebo cestovinami
a zeleninovým šalátom.
Môžeme použiť aj hydinové mäso.
Podobné recepty
Kategória:
1/2kg bravčového stehna, 2 cibule, olej, sójová omáčka, soľ, mleté čierne
korenie, karí korenie, mletá červená paprika, hrášok, 1 polievková lyžica Solamylu, rajčinový pretlak
Bravčové mäso s hráškom - príprava
Cibuľu najemno pokrájame a na oleji osmažíme.
Pridáme mäso nakrájané na rezančeky, osolíme a dochutíme koreninami.
Mäso podlejeme vodou a dusíme.
Keď je mäkké pridáme hrášok, rajčinový pretlak a zahustíme solamylom.
Podávame zo zemiakovou kašou, ryžou ,alebo cestovinami
a zeleninovým šalátom.
Môžeme použiť aj hydinové mäso.
Pridáme mäso nakrájané na rezančeky, osolíme a dochutíme koreninami.
Mäso podlejeme vodou a dusíme.
Keď je mäkké pridáme hrášok, rajčinový pretlak a zahustíme solamylom.
Podávame zo zemiakovou kašou, ryžou ,alebo cestovinami
a zeleninovým šalátom.
Môžeme použiť aj hydinové mäso.