Chutná bravčová pečeň
600 g bravčovej pečene, 50 g masla, mletá sladká paprika, 50 g slaniny, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 jablko, 2 paradajky, tymian, vegeta, worchesterská omáčka, hladká múka, mleté čierne korenie, soľ

Chutná bravčová pečeň - príprava

    Pokrájanú bravčovú pečeň orestujeme na masle, posypeme mletým čiernym korením, červenou paprikou a premiešame. Pečeň vyberieme a do výpeku dáme nadrobno pokrájanú slaninu, olej a cibuľu.
    Chvíľu smažíme.
    Pridáme pečeň, prelisovaný cesnak, jablká a paradajky pokrájané nadrobno.
    Ochutíme trochou tymianu, vegetou, worchesterskou omáčku, podlejeme vodou a dusíme.
    Nakoniec jemne zahustíme hladkou múkou a dochutíme soľou. Podávame s opekanými zemiakmi.
Top