Filé s cesnakovou omáčkou
Kategória:
877 KJ -
150 g rybie filé, 1 ČL olivového oleja Bertolli, soľ, vegeta, mleté čierne kore-
nie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky,
2 PL posekanej pažítky.
Filé s cesnakovou omáčkou - príprava
Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a krátko opražíme na panvici.
Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme do mäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme: zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.
Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.
Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.
Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.
Podobné recepty
Kategória:
877 KJ -
150 g rybie filé, 1 ČL olivového oleja Bertolli, soľ, vegeta, mleté čierne kore-
nie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky,
2 PL posekanej pažítky.
Filé s cesnakovou omáčkou - príprava
Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a krátko opražíme na panvici.
Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme do mäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme: zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.
Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.
Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.
Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.
Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme do mäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme: zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.
Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.
Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.
Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.