Čučoriedkovo - tvarohová torta
Krém: 2 lyžice želatíny, 2 dl mlieka, 500 g mäkkého tvarohu, 3 lyžice práškového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, asi 400 g čučoriedok Na ozdobu: šľahačka v prášku, mlieko.- 1 balíček detských piškótou

Čučoriedkovo - tvarohová torta - príprava

    Tortovú formu vyložíme na dne i po stenách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme napučať. Mäkký tvaroh, cukor a rozpustenú želatínu našľaháme
    do hladkého krému.
    Polovicu krému nalejeme na piškóty, pokryjeme ďalšou vrstvou piškótou.
    Do zbývajúcej časti krému prisypeme väčšiu časť čučoriedok a rozmixujeme.
    Natrieme na piškóty a uložíme do chladničky zhustnúť
    a rozležať.
    Jednotlivé porcie torty ozdobíme smotanou pripravenú podľa návodu na obale a ostatnými čučoriedkami.
Top