Hliva po grécky
Kategória:
300 g hlív, 30 g masla, rasca, soľ, 4 lyžice rajčinového pretlaku, strúčik cesnaku.
Hliva po grécky - príprava
Huby nadrobno pokrájame a dusíme s rascou na masle.
Keď sú mäkké posolíme ich, pridáme rajčinový pretlak
a jemne roztretý cesnak a necháme ešte prejsť varom.
Podobné recepty
Kategória:
300 g hlív, 30 g masla, rasca, soľ, 4 lyžice rajčinového pretlaku, strúčik cesnaku.
Hliva po grécky - príprava
Huby nadrobno pokrájame a dusíme s rascou na masle.
Keď sú mäkké posolíme ich, pridáme rajčinový pretlak
a jemne roztretý cesnak a necháme ešte prejsť varom.
Keď sú mäkké posolíme ich, pridáme rajčinový pretlak
a jemne roztretý cesnak a necháme ešte prejsť varom.