HRIANKY S PATIZÓNOM
Kategória:
250 g hlív, 100 g feferónok, 200 g zelenej papriky, 200 g cibule, 200 g oleja, 50 g sladkokyslej uhorky, 200 g patizónu alebo cukety, 100 g kečupu, soľ, cukor, jablko, cesnak.
HRIANKY S PATIZÓNOM - príprava
Cibuľu pokrájame, speníme na oleji, pridáme na rezance nakrájanú papriku, pomletú hlivu a jemne pokrájané feferónky.
Posolíme a udusíme do mäkka.
Pridáme nastrúhaný patizón alebo cuketu, postrúhané jablko a ešte chvíľku podusíme.
Napokon pridáme kečup a postrúhanú uhorku.
Všetko dobre premiešame a natrieme na hrianku z tmavého chleba.
Podobné recepty
Kategória:
250 g hlív, 100 g feferónok, 200 g zelenej papriky, 200 g cibule, 200 g oleja, 50 g sladkokyslej uhorky, 200 g patizónu alebo cukety, 100 g kečupu, soľ, cukor, jablko, cesnak.
HRIANKY S PATIZÓNOM - príprava
Cibuľu pokrájame, speníme na oleji, pridáme na rezance nakrájanú papriku, pomletú hlivu a jemne pokrájané feferónky.
Posolíme a udusíme do mäkka.
Pridáme nastrúhaný patizón alebo cuketu, postrúhané jablko a ešte chvíľku podusíme.
Napokon pridáme kečup a postrúhanú uhorku.
Všetko dobre premiešame a natrieme na hrianku z tmavého chleba.
Posolíme a udusíme do mäkka.
Pridáme nastrúhaný patizón alebo cuketu, postrúhané jablko a ešte chvíľku podusíme.
Napokon pridáme kečup a postrúhanú uhorku.
Všetko dobre premiešame a natrieme na hrianku z tmavého chleba.