Bravčové mäso zapekané so syrom
Kategória:
4 rezne z krkovičky (hrúbka asi 1 cm),
1 téglik smotany na šľahanie,
40 dkg údeného syra,
olej, soľ , čierne mleté korenie
Bravčové mäso zapekané so syrom - príprava
Mäso naklepeme (nie na tenko), posolíme, jemne okoreníme, prudko opečieme a uložíme na plech, na ktorý sme dali výpek.
Mäso musí pokryť celé dno nádoby, v ktorej jedlo pripravujeme.
Nastrúhaný syr navrstvíme na rezne, zalejeme smotanou a dáme piecť do rúry pri teplote približne 180 stupňov na
30 až 40 minút.
Podávame so zemiakovou kašou, alebo opekanými zemiakmi. Vhodný je aj so zeleninovým šalátom
Podobné recepty
Kategória:
4 rezne z krkovičky (hrúbka asi 1 cm),
1 téglik smotany na šľahanie,
40 dkg údeného syra,
olej, soľ , čierne mleté korenie
Bravčové mäso zapekané so syrom - príprava
Mäso naklepeme (nie na tenko), posolíme, jemne okoreníme, prudko opečieme a uložíme na plech, na ktorý sme dali výpek.
Mäso musí pokryť celé dno nádoby, v ktorej jedlo pripravujeme.
Nastrúhaný syr navrstvíme na rezne, zalejeme smotanou a dáme piecť do rúry pri teplote približne 180 stupňov na
30 až 40 minút.
Podávame so zemiakovou kašou, alebo opekanými zemiakmi. Vhodný je aj so zeleninovým šalátom
Mäso musí pokryť celé dno nádoby, v ktorej jedlo pripravujeme.
Nastrúhaný syr navrstvíme na rezne, zalejeme smotanou a dáme piecť do rúry pri teplote približne 180 stupňov na
30 až 40 minút.
Podávame so zemiakovou kašou, alebo opekanými zemiakmi. Vhodný je aj so zeleninovým šalátom