Čalamáda 4
Kategória:
kapusta (2/3 bielej a 1/3 červenej), papriku, cibuľu, uhorky po 1kg, 1 kopcovitú PL soli, 500g kryšt.cukru, 1 deko, 0,3 litra octu, feferónky.
Čalamáda 4 - príprava
Nakrájame zeleninu a pridáme soľ, cukor, ocot a deko. Premiešame a necháme 12-24 hodín odstáť.
Natláčíme do pohárov a zalejeme šťavou.
Na vrch dáme 1-2 feferónky.
Podobné recepty
Kategória:
kapusta (2/3 bielej a 1/3 červenej), papriku, cibuľu, uhorky po 1kg, 1 kopcovitú PL soli, 500g kryšt.cukru, 1 deko, 0,3 litra octu, feferónky.
Čalamáda 4 - príprava
Nakrájame zeleninu a pridáme soľ, cukor, ocot a deko. Premiešame a necháme 12-24 hodín odstáť.
Natláčíme do pohárov a zalejeme šťavou.
Na vrch dáme 1-2 feferónky.
Natláčíme do pohárov a zalejeme šťavou.
Na vrch dáme 1-2 feferónky.