Bulharský šalát
Kategória:
2 kg rajčín, 1 kg papriky, 1/4 kg cibule, soľ, 1-2 lyžičky cukru, 1-2 lyžičky octu, 1/2 dcl oleja, 1 lyžička nakladač (Deko)
Bulharský šalát - príprava
Rajčiny ponoriť, nie variť a olúpať.
Papriku nakrájať, nasoliť.
Cibuľu nakrájať, nasoliť každé zvlášť.
Rajčiny nakrájať a na oleji rozvariť, potom vyžmýkať papriku, cibuľu, pridať cukor, ocot, nakladač a mieša, variť 5-10 minút max.
Vychladené dať do pohárov pri 80°C 20 minút sterilizovať.
Podobné recepty
Kategória:
2 kg rajčín, 1 kg papriky, 1/4 kg cibule, soľ, 1-2 lyžičky cukru, 1-2 lyžičky octu, 1/2 dcl oleja, 1 lyžička nakladač (Deko)
Bulharský šalát - príprava
Rajčiny ponoriť, nie variť a olúpať.
Papriku nakrájať, nasoliť.
Cibuľu nakrájať, nasoliť každé zvlášť.
Rajčiny nakrájať a na oleji rozvariť, potom vyžmýkať papriku, cibuľu, pridať cukor, ocot, nakladač a mieša, variť 5-10 minút max.
Vychladené dať do pohárov pri 80°C 20 minút sterilizovať.
Papriku nakrájať, nasoliť.
Cibuľu nakrájať, nasoliť každé zvlášť.
Rajčiny nakrájať a na oleji rozvariť, potom vyžmýkať papriku, cibuľu, pridať cukor, ocot, nakladač a mieša, variť 5-10 minút max.
Vychladené dať do pohárov pri 80°C 20 minút sterilizovať.