Guláš z trúby
Kategória: 
1 až 1,5 kg mäsa hovädzie alebo bravčové nakrájať na kocky, 3 - 4 veľké cibule nakrájať na drobno, 5 strúčikov cesnaku nasekať, 2 lyžičky gulášového korenia, 3 lyžičky sladkej papriky, 1 lyžička pálivej papriky, 3 polievkové lyžice solamylu, 2 kocky masoxu, 1 paradajkový pretlak, soľ podľa chuti, 0,75 až 1 liter vody, Podľa chuti môžeme pridať čerstvú papriku, baranie rohy alebo feferony.

Guláš z trúby - príprava

    Všetko vložíme do pekáča prikryjeme a dáme do rúry vyhriatej na 250 stupňov piecť - dusiť.
    Asi hodinu pečieme bravčové až hodinu a pol hovädzie mäsko.

    V žiadnom prípade neotvárajte a nemiešajte.
    Prajem dobrú chuť
Top