Pangasius plnený špenátom
Kategória:
4 filety ryby pangasius,
500 g čerstvého špenátu,
200 g tvrdého syra,
muškátový oriešok,
soľ,
korenie,
olej,
červená paprika na ozdobu
Pangasius plnený špenátom - príprava
Špenát sparíme, necháme odkvapkať a vychladnúť.
Do špenátu nastrúhame muškátový oriešok, osolíme, okoreníme a zmiešame s nastrúhaným syrom.
Touto zmesou plníme filety pangasiusa, stočíme a poukladáme do vymastenej misy z jenského skla.
Upečieme do chrumkava asi tak 20 minút pri teplote 220 stupňov C.
Môžeme podávať s varenými zemiakmi a dozdobiť napríklad červenou paprikou, resp. fantázií sa medze nekladú.
Podobné recepty
Kategória:
4 filety ryby pangasius,
500 g čerstvého špenátu,
200 g tvrdého syra,
muškátový oriešok,
soľ,
korenie,
olej,
červená paprika na ozdobu
Pangasius plnený špenátom - príprava
Špenát sparíme, necháme odkvapkať a vychladnúť.
Do špenátu nastrúhame muškátový oriešok, osolíme, okoreníme a zmiešame s nastrúhaným syrom.
Touto zmesou plníme filety pangasiusa, stočíme a poukladáme do vymastenej misy z jenského skla.
Upečieme do chrumkava asi tak 20 minút pri teplote 220 stupňov C.
Môžeme podávať s varenými zemiakmi a dozdobiť napríklad červenou paprikou, resp. fantázií sa medze nekladú.
Do špenátu nastrúhame muškátový oriešok, osolíme, okoreníme a zmiešame s nastrúhaným syrom.
Touto zmesou plníme filety pangasiusa, stočíme a poukladáme do vymastenej misy z jenského skla.
Upečieme do chrumkava asi tak 20 minút pri teplote 220 stupňov C.
Môžeme podávať s varenými zemiakmi a dozdobiť napríklad červenou paprikou, resp. fantázií sa medze nekladú.