Dobra príprava omáčky.
Dobra príprava omáčky. - príprava
Ak chceme mať dobrú omáčku,musíme mať kvalitnú záprašku.Nesmie byť tmavá od prepáleného tuku,čo zhoršuje jej chuť.Mala by byť svetlá,nie však surová.Tmavšiu farbu dosiahneme paradajkovým pretlakom alebo kečupom.Hotovu omáčku necháme aspoň 10 min. pred podavaním postať,aby vystupil na vrch tuk ,ktory jú chraní pred zhustnutím.
Dobra príprava omáčky. - príprava
Ak chceme mať dobrú omáčku,musíme mať kvalitnú záprašku.Nesmie byť tmavá od prepáleného tuku,čo zhoršuje jej chuť.Mala by byť svetlá,nie však surová.Tmavšiu farbu dosiahneme paradajkovým pretlakom alebo kečupom.Hotovu omáčku necháme aspoň 10 min. pred podavaním postať,aby vystupil na vrch tuk ,ktory jú chraní pred zhustnutím.