Zapekané zemiaky s údeným TOFU
Kategória: 
A500 g zemiakov, 2 strúčiky cesnaku, rasca, korenie, asi 250 g údeného TOFU, strúhaný syr(asi 100 g),kyslá pochúťková smotana, 2 vajcia

Zapekané zemiaky s údeným TOFU - príprava

    Zemiaky uvaríme v osolenej vode, pokrájame na tenké kolieska, ochutíme ich opraženou cibuľkou a 2 strúčikmi cesnaku, posypeme rascou a korením asi 250 g údeného TOFU pokrájame na tenké plátky, pokropíme sójovou omáčkou,
    primiešame k zemiakom.
    Vymastíme ohňovzdornú misu, vysypeme strúhankou a naplníme zmesou.
    Posypeme strúhaným syrom a polejeme kyslou pochúťkovou smotanou, do ktorej sme rozmiešali 2 vajcia, pažítku alebo petržlenovú vňať.
    Podávame s rôznymi šalátmi.
Top