Omeleta troch chutí
Kategória: 
80 g mozzarelly, 5 vajec, 70 g mortadelly vcelku, 70 g zelených fazuliek, aj mrazených, 1 lyžičku strúhaného parmezánu, 6 lístkov bazalky, maslo, štipku soli, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať

Omeleta troch chutí - príprava

    Mrazené fazuľky uvaríme v slanej vode, zlejeme, pokrájame na kúsky a 3 minútky podusíme na masielku.
    Mozzarellu a mortadellu pokrájame na kúsky.
    Vajcia rozšľaháme v miske so soľou, trochou korenia a lyžičkou najemno postrúhaného parmezánu.
    Na panvici opečieme kocky mortadelly na olivovom oleji dozlatista.
    Vyberieme ich a spolu s mozzarellou, fazuľkami, lístkami bazalky primiešame k vajíčkam.
    Cesto vlejeme do panvice, kde sme opekali mortadellu.
    Keď je z jednej strany opečená, obrátime ju na druhú stranu pomocou taniera.
    Hotovú omeletu posypeme petržlenovou vňaťou.
Top