Moravská kapusta
Kategória:
kapusta, cibuľa , údená slaniny , soľ , masť,hladká múka, zemiaky , ocot
Moravská kapusta - príprava
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a pokrájame na rezance. Zalejeme horúcou vodou, osolíme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, rascu a na malé kocky pokrájanú slaninu.
Uvaríme domäkka.
Na masti upražíme hladkú múku, zalejeme vodou z kapusty
a povaríme.
Pridáme do kapusty spolu s postrúhanými zemiakmi
a dodusíme.
Nakoniec dochutíme octom.
Podobné recepty
Kategória:
kapusta, cibuľa , údená slaniny , soľ , masť,hladká múka, zemiaky , ocot
Moravská kapusta - príprava
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a pokrájame na rezance. Zalejeme horúcou vodou, osolíme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, rascu a na malé kocky pokrájanú slaninu.
Uvaríme domäkka.
Na masti upražíme hladkú múku, zalejeme vodou z kapusty
a povaríme.
Pridáme do kapusty spolu s postrúhanými zemiakmi
a dodusíme.
Nakoniec dochutíme octom.
Uvaríme domäkka.
Na masti upražíme hladkú múku, zalejeme vodou z kapusty
a povaríme.
Pridáme do kapusty spolu s postrúhanými zemiakmi
a dodusíme.
Nakoniec dochutíme octom.