Prekladaný zemiak
Kategória:
3 zemiaky, 1 balíček plátkovej slaniny, 1 balíček, plátkový syr ,1 cibuľu, 1 šampiňón, 1 kyslú smotanu, 20 g čerstvej pažítky, 20 g čerstvého rozmarínu, špajle
Prekladaný zemiak - príprava
Vopred uvarené zemiaky v šupke očistíme a nakrájame na tenké plátky.
To iste robíme aj s ostatnými surovinami.
Na špajdlu napichujeme, začiatok zemiak a koniec je zemiak, postupne napichujeme uvedené ingrediencie.
Ochutíme rozmarínom a dáme zapiecť.
Podávame s ochutenou kyslou smotanou s pažítkou
Kategória:
3 zemiaky, 1 balíček plátkovej slaniny, 1 balíček, plátkový syr ,1 cibuľu, 1 šampiňón, 1 kyslú smotanu, 20 g čerstvej pažítky, 20 g čerstvého rozmarínu, špajle
Prekladaný zemiak - príprava
Vopred uvarené zemiaky v šupke očistíme a nakrájame na tenké plátky.
To iste robíme aj s ostatnými surovinami.
Na špajdlu napichujeme, začiatok zemiak a koniec je zemiak, postupne napichujeme uvedené ingrediencie.
Ochutíme rozmarínom a dáme zapiecť.
Podávame s ochutenou kyslou smotanou s pažítkou
To iste robíme aj s ostatnými surovinami.
Na špajdlu napichujeme, začiatok zemiak a koniec je zemiak, postupne napichujeme uvedené ingrediencie.
Ochutíme rozmarínom a dáme zapiecť.
Podávame s ochutenou kyslou smotanou s pažítkou