Biftek s hermelínom
Kategória:
800 g hovädzej sviečkovice,
30 g hladkej múky,
200 g šampiňónov,
200 g hermelínu,
50 g brusníc,
100 g olív,
1 pomaranč,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ
Biftek s hermelínom - príprava
Mäso pokrájame na hrubšie plátky, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji.
Orestované mäso vyberieme a výpek zahustíme múkou, zalejeme vodou, osolíme a prevaríme.
Na hotové mäso uložíme pokrájané šampiňóny, prekryjeme plátkom hermelínu a zapečieme v rúre.
Podávame podliate šťavou a ozdobíme olivami, brusnicami a pomarančom.
Podobné recepty
Kategória:
800 g hovädzej sviečkovice,
30 g hladkej múky,
200 g šampiňónov,
200 g hermelínu,
50 g brusníc,
100 g olív,
1 pomaranč,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ
Biftek s hermelínom - príprava
Mäso pokrájame na hrubšie plátky, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji.
Orestované mäso vyberieme a výpek zahustíme múkou, zalejeme vodou, osolíme a prevaríme.
Na hotové mäso uložíme pokrájané šampiňóny, prekryjeme plátkom hermelínu a zapečieme v rúre.
Podávame podliate šťavou a ozdobíme olivami, brusnicami a pomarančom.
Orestované mäso vyberieme a výpek zahustíme múkou, zalejeme vodou, osolíme a prevaríme.
Na hotové mäso uložíme pokrájané šampiňóny, prekryjeme plátkom hermelínu a zapečieme v rúre.
Podávame podliate šťavou a ozdobíme olivami, brusnicami a pomarančom.