Pstruh na rošte
Kategória:
4 pstruhy, soľ, citrónová šťava, hladká múky, 80 g masla, zelená petržlenová vňať, strúhanka
Pstruh na rošte - príprava
Pstruhy očistíme, umyjeme v studenej vode, posolíme
a necháme chvíľu n a chladnom mieste postáť.
Potom ich obalíme v múke, rozpustenom masle a strúhanke. Pečieme na rozpálenom rošte po každej strane 6 minút. Upečené pstruhy uložíme na misu, ozdobíme plátkom citróna, posekanou petržlenovou vňaťou a kúskom chleba.
Podávame so zemiakovou kašou a marhuľovým kompótom
Podobné recepty
Kategória:
4 pstruhy, soľ, citrónová šťava, hladká múky, 80 g masla, zelená petržlenová vňať, strúhanka
Pstruh na rošte - príprava
Pstruhy očistíme, umyjeme v studenej vode, posolíme
a necháme chvíľu n a chladnom mieste postáť.
Potom ich obalíme v múke, rozpustenom masle a strúhanke. Pečieme na rozpálenom rošte po každej strane 6 minút. Upečené pstruhy uložíme na misu, ozdobíme plátkom citróna, posekanou petržlenovou vňaťou a kúskom chleba.
Podávame so zemiakovou kašou a marhuľovým kompótom
a necháme chvíľu n a chladnom mieste postáť.
Potom ich obalíme v múke, rozpustenom masle a strúhanke. Pečieme na rozpálenom rošte po každej strane 6 minút. Upečené pstruhy uložíme na misu, ozdobíme plátkom citróna, posekanou petržlenovou vňaťou a kúskom chleba.
Podávame so zemiakovou kašou a marhuľovým kompótom