Gurmánsky skvelý guláš
Kategória:
1 kg bravčového mäsa - najlepšie je z pliecka,
3 väčšie cibule,
5 strúčikov cesnaku,
2 čaj. lyžičky gulášové korenie (môže byť i karí),
3 čaj. lyžičky sladké mletej papriky,
3 polievkové lyžice solamylu,
soľ,
korenie,
2 masoxy ,
feferónka,
0,75-1 l vody.
Gurmánsky skvelý guláš - príprava
Mäso a cibuľu nakrájať, zmiešať ostatnými surovinami, poriadne premiešať (masoxy rozpustíme v malom hrnčíčku
a potom dolejeme do 1 l vody), dáť všetko do pekáča,
najlepšie do simaxové misky, prikryť alobalom a piecť
na 250 °C asi 1,5 hodiny.
NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEODKRÝVAŤ ALOBAL.
Chutí výborné s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou.
Podobné recepty
Kategória:
1 kg bravčového mäsa - najlepšie je z pliecka,
3 väčšie cibule,
5 strúčikov cesnaku,
2 čaj. lyžičky gulášové korenie (môže byť i karí),
3 čaj. lyžičky sladké mletej papriky,
3 polievkové lyžice solamylu,
soľ,
korenie,
2 masoxy ,
feferónka,
0,75-1 l vody.
Gurmánsky skvelý guláš - príprava
Mäso a cibuľu nakrájať, zmiešať ostatnými surovinami, poriadne premiešať (masoxy rozpustíme v malom hrnčíčku
a potom dolejeme do 1 l vody), dáť všetko do pekáča,
najlepšie do simaxové misky, prikryť alobalom a piecť
na 250 °C asi 1,5 hodiny.
NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEODKRÝVAŤ ALOBAL.
Chutí výborné s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou.
a potom dolejeme do 1 l vody), dáť všetko do pekáča,
najlepšie do simaxové misky, prikryť alobalom a piecť
na 250 °C asi 1,5 hodiny.
NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEODKRÝVAŤ ALOBAL.
Chutí výborné s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou.