Gurmánsky skvelý guláš
1 kg bravčového mäsa - najlepšie je z pliecka, 3 väčšie cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 čaj. lyžičky gulášové korenie (môže byť i karí), 3 čaj. lyžičky sladké mletej papriky, 3 polievkové lyžice solamylu, soľ, korenie, 2 masoxy , feferónka, 0,75-1 l vody.

Gurmánsky skvelý guláš - príprava

    Mäso a cibuľu nakrájať, zmiešať ostatnými surovinami, poriadne premiešať (masoxy rozpustíme v malom hrnčíčku
    a potom dolejeme do 1 l vody), dáť všetko do pekáča,
    najlepšie do simaxové misky, prikryť alobalom a piecť
    na 250 °C asi 1,5 hodiny.
    NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEODKRÝVAŤ ALOBAL.
    Chutí výborné s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou.
Top