Anglická roštenka
Kategória:
* 4 veľké plátky roštenky,
* maslo,
* olej,
* 200 ml hovädzieho vývaru,
* mleté čierne korenie,
* soľ
Anglická roštenka - príprava
Plátky roštenky slabo naklepeme, osolíme, okoreníme, okraje narežeme, aby sa neskrútili a opečieme v rozpálenom oleji
z každej strany asi 8 minút.
Zo šťavy po opekaní mäsa pozberáme tuk, pridáme do nej kúsok masla, prilejeme hovädzí vývar alebo len horúcu vodu, povaríme a zalejeme ňou roštenky uložené na zohriatej mise. Podávame s opečenými zemiakmi a s dusenou zeleninou.
Na ochutenie pridáme kečup, horčicu alebo worcesterovú omáčku.
Podobné recepty
Kategória:
* 4 veľké plátky roštenky,
* maslo,
* olej,
* 200 ml hovädzieho vývaru,
* mleté čierne korenie,
* soľ
Anglická roštenka - príprava
Plátky roštenky slabo naklepeme, osolíme, okoreníme, okraje narežeme, aby sa neskrútili a opečieme v rozpálenom oleji
z každej strany asi 8 minút.
Zo šťavy po opekaní mäsa pozberáme tuk, pridáme do nej kúsok masla, prilejeme hovädzí vývar alebo len horúcu vodu, povaríme a zalejeme ňou roštenky uložené na zohriatej mise. Podávame s opečenými zemiakmi a s dusenou zeleninou.
Na ochutenie pridáme kečup, horčicu alebo worcesterovú omáčku.
z každej strany asi 8 minút.
Zo šťavy po opekaní mäsa pozberáme tuk, pridáme do nej kúsok masla, prilejeme hovädzí vývar alebo len horúcu vodu, povaríme a zalejeme ňou roštenky uložené na zohriatej mise. Podávame s opečenými zemiakmi a s dusenou zeleninou.
Na ochutenie pridáme kečup, horčicu alebo worcesterovú omáčku.