Patizónové krokety
Kategória:
1 stredne veľký patizón, soľ, 3 vajcia, 6 lyžíc ovsených vločiek, 1 lyžicu polohrubej múky, olej na vyprážanie.
Patizónové krokety - príprava
Očistený patizón postrúhame na hrubšom strúhadle.
Osolíme a odložíme asi na 10 minút.
Šťavu vytlačíme.
K patizónu pridáme ovsené vločky, žĺtky, soľ, múku a zľahka vmiešame sneh z bielok.
Lyžicou vykrajujeme krokety, ktoré vyprážame na horúcom oleji.
Podávame s opekanými zemiakmi, tatárskou omáčkou
a zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kategória:
1 stredne veľký patizón, soľ, 3 vajcia, 6 lyžíc ovsených vločiek, 1 lyžicu polohrubej múky, olej na vyprážanie.
Patizónové krokety - príprava
Očistený patizón postrúhame na hrubšom strúhadle.
Osolíme a odložíme asi na 10 minút.
Šťavu vytlačíme.
K patizónu pridáme ovsené vločky, žĺtky, soľ, múku a zľahka vmiešame sneh z bielok.
Lyžicou vykrajujeme krokety, ktoré vyprážame na horúcom oleji.
Podávame s opekanými zemiakmi, tatárskou omáčkou
a zeleninovým šalátom.
Osolíme a odložíme asi na 10 minút.
Šťavu vytlačíme.
K patizónu pridáme ovsené vločky, žĺtky, soľ, múku a zľahka vmiešame sneh z bielok.
Lyžicou vykrajujeme krokety, ktoré vyprážame na horúcom oleji.
Podávame s opekanými zemiakmi, tatárskou omáčkou
a zeleninovým šalátom.