Karfiol na milánsky spôsob
Kategória:
1 karfiol, soľ, 1 cibuľu, 30 g masla, 2 vajcia, 4 malé žemle, 1 vajce, 100 g strúhanky, 1 dl oleja.
Karfiol na milánsky spôsob - príprava
Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme
a posekáme.
Na masle speníme posekanú cibuľu, pridáme vajcia, posekaný karfiol a smažíme, pokým masa nezhustne.
Žemle prekrojíme a striedku vydlabeme.
Žemle naplníme masou, dve polovice spojíme, obalíme
v rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme.
Môžeme podávať so špenátom
Kategória:
1 karfiol, soľ, 1 cibuľu, 30 g masla, 2 vajcia, 4 malé žemle, 1 vajce, 100 g strúhanky, 1 dl oleja.
Karfiol na milánsky spôsob - príprava
Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme
a posekáme.
Na masle speníme posekanú cibuľu, pridáme vajcia, posekaný karfiol a smažíme, pokým masa nezhustne.
Žemle prekrojíme a striedku vydlabeme.
Žemle naplníme masou, dve polovice spojíme, obalíme
v rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme.
Môžeme podávať so špenátom
a posekáme.
Na masle speníme posekanú cibuľu, pridáme vajcia, posekaný karfiol a smažíme, pokým masa nezhustne.
Žemle prekrojíme a striedku vydlabeme.
Žemle naplníme masou, dve polovice spojíme, obalíme
v rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme.
Môžeme podávať so špenátom