Plnený kapor
Kategória:
• kapor,
• cesnak ,
• zeleninová zmes (základ je zeler, karfiol a červená kapia - v pomeru množstvo 1:1:1 - všetko nakrájame na kocky) + trochu strúhanky
Plnený kapor - príprava
Vyčistené polovice kapra nasolíme (doporučujem z čerstvého, mrazené nie sú vhodné), okoreníme zmesou na ryby a potrieme cesnakom.
Môžeme vylepšiť kúsky slaniny, mrkve, jablkom - ale
v malom množstve.
Zmesou naplníme polovice kapra (veľa), priklopíme a všetko zabalíme do alobalu.
Pečieme v rúre 60 minút.
Podávame s pečivom.
Podobné recepty
Kategória:
• kapor,
• cesnak ,
• zeleninová zmes (základ je zeler, karfiol a červená kapia - v pomeru množstvo 1:1:1 - všetko nakrájame na kocky) + trochu strúhanky
Plnený kapor - príprava
Vyčistené polovice kapra nasolíme (doporučujem z čerstvého, mrazené nie sú vhodné), okoreníme zmesou na ryby a potrieme cesnakom.
Môžeme vylepšiť kúsky slaniny, mrkve, jablkom - ale
v malom množstve.
Zmesou naplníme polovice kapra (veľa), priklopíme a všetko zabalíme do alobalu.
Pečieme v rúre 60 minút.
Podávame s pečivom.
Môžeme vylepšiť kúsky slaniny, mrkve, jablkom - ale
v malom množstve.
Zmesou naplníme polovice kapra (veľa), priklopíme a všetko zabalíme do alobalu.
Pečieme v rúre 60 minút.
Podávame s pečivom.