Zdravý kapor
Kategória:
• 4 porcie kapra,
• soľ ,
• citrónová šťava,
• 2 lyžice hladkej muky,
• 2 lyžice paradajkového kečupu,
• 2 dl kyslej smotany
Zdravý kapor - príprava
Porcie kapra pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať.
Podlejeme trochou vody, osolíme, pridáme kečup a dusíme. Mäkké porcie vyberieme, šťavu zahustíme mukou rozmiešanou troške vody a povaríme.
Potom vmiešame smotanu, omáčku uvedieme do varu,
pridáme porcie kapra a prehrejeme ju.
Smotanu môžeme nahradiť niečim diétnejším podľa chuti.
Podobné recepty
Kategória:
• 4 porcie kapra,
• soľ ,
• citrónová šťava,
• 2 lyžice hladkej muky,
• 2 lyžice paradajkového kečupu,
• 2 dl kyslej smotany
Zdravý kapor - príprava
Porcie kapra pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať.
Podlejeme trochou vody, osolíme, pridáme kečup a dusíme. Mäkké porcie vyberieme, šťavu zahustíme mukou rozmiešanou troške vody a povaríme.
Potom vmiešame smotanu, omáčku uvedieme do varu,
pridáme porcie kapra a prehrejeme ju.
Smotanu môžeme nahradiť niečim diétnejším podľa chuti.
Podlejeme trochou vody, osolíme, pridáme kečup a dusíme. Mäkké porcie vyberieme, šťavu zahustíme mukou rozmiešanou troške vody a povaríme.
Potom vmiešame smotanu, omáčku uvedieme do varu,
pridáme porcie kapra a prehrejeme ju.
Smotanu môžeme nahradiť niečim diétnejším podľa chuti.