Čínske rezance
Kategória:
200 g bravčového mäsa, 200 g hlív, 2 lyžice polievkového korenia, 1 lyžička cukru, 1 lyžička worčestrovej omáčky, 1 lyžička škrobovej múčky, 1 lyžička karí korenia, 2- 3 lyžičky oleja.
Čínske rezance - príprava
Mäso a hlivu nakrájame na rezance.
Všetky prísady okrem oleja zmiešame v miske spolu s mäsom
a hlivou.
Necháme odležať na chladnom mieste.
Na rozpálenom oleji opekáme 10 minút.
Podobné recepty
Kategória:
200 g bravčového mäsa, 200 g hlív, 2 lyžice polievkového korenia, 1 lyžička cukru, 1 lyžička worčestrovej omáčky, 1 lyžička škrobovej múčky, 1 lyžička karí korenia, 2- 3 lyžičky oleja.
Čínske rezance - príprava
Mäso a hlivu nakrájame na rezance.
Všetky prísady okrem oleja zmiešame v miske spolu s mäsom
a hlivou.
Necháme odležať na chladnom mieste.
Na rozpálenom oleji opekáme 10 minút.
Všetky prísady okrem oleja zmiešame v miske spolu s mäsom
a hlivou.
Necháme odležať na chladnom mieste.
Na rozpálenom oleji opekáme 10 minút.