HLIVA PO PROVENSÁLSKY
Kategória:
500 g hlív, 80 g masla, 3 lyžice smotany na šľahanie, mleté korenie, soľ, 2 cibule, 5 rajčín, 150 g syra.
HLIVA PO PROVENSÁLSKY - príprava
Pokrájané hlivy podusíme na polovici masla,
vmiešame smotanu, okoreníme, osolíme.
Na druhej polovici masla speníme nakrájanú cibuľu, pridáme rajčiny a podusíme do mäkka.
Stiahneme z ohňa a vmiešame postrúhaný syr.
Podusené hlivy vložíme na dno ohňovzdornej misy misky,
na ne dáme vrstvu rajčín so syrom a pod grilom krátko zapečieme.
Podobné recepty
Kategória:
500 g hlív, 80 g masla, 3 lyžice smotany na šľahanie, mleté korenie, soľ, 2 cibule, 5 rajčín, 150 g syra.
HLIVA PO PROVENSÁLSKY - príprava
Pokrájané hlivy podusíme na polovici masla,
vmiešame smotanu, okoreníme, osolíme.
Na druhej polovici masla speníme nakrájanú cibuľu, pridáme rajčiny a podusíme do mäkka.
Stiahneme z ohňa a vmiešame postrúhaný syr.
Podusené hlivy vložíme na dno ohňovzdornej misy misky,
na ne dáme vrstvu rajčín so syrom a pod grilom krátko zapečieme.
vmiešame smotanu, okoreníme, osolíme.
Na druhej polovici masla speníme nakrájanú cibuľu, pridáme rajčiny a podusíme do mäkka.
Stiahneme z ohňa a vmiešame postrúhaný syr.
Podusené hlivy vložíme na dno ohňovzdornej misy misky,
na ne dáme vrstvu rajčín so syrom a pod grilom krátko zapečieme.