Plnená koža z kurčaťa
Kategória: 
koža z kurčaťa - čím väčšie kúsky, 5 rohlíkov, údená slanina, mlieko, 2 vajcia, cesnak, petržlenová vňať, soľ

Plnená koža z kurčaťa - príprava

    Rohlíky nakrájané na kocky spojíme s vajcom, mliekom (aby boli rohlíky vlhké asi 1 dl), pretlačeným cesnakom, soľou, nasekanou petržlenovou vňaťou opečenou údenou na kocky nakrájanou slaninou aj s vytopenou masťou.
    Všetko dobre premiešame a týmto máme plnku hotovú.
    Kožu s kurčaťa naplníme kopčekom plnky, zavinieme, spojíme ihlou, niťou, zašijeme alebo iba preložíme ako balíček a dáme spodkom spoja na pekáč.
    Pečieme v pekáči v rúre až kým koža nie je chrumkavá. Podávame s ryžou a hranolkami.

Podobné recepty

Top