Bravčová panenka
Kategória:
400 g bravčovej panenskej sviečkovice,
250 g špenátu,
špargľa,
2 stredné mrkvy ,
rôzne bylinky,
maslo,
korenie, soľ,
bujón alebo vývar
Bravčová panenka - príprava
Bravčovú panenskú sviečkovicu po dĺžke narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
Medzitým podusíme špenát tak, aby sa odparila voda.
Mrkvu na jemno postrúhame, rozložíme na mäso a zrolujeme. Spevníme špáradlom alebo niťou.
Krátko opečieme na masle a dáme piecť do rúry.
Výpek z mäsa zalejeme vývarom, pridáme maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejeme.
Podávame so špargľou.
Kategória:
400 g bravčovej panenskej sviečkovice,
250 g špenátu,
špargľa,
2 stredné mrkvy ,
rôzne bylinky,
maslo,
korenie, soľ,
bujón alebo vývar
Bravčová panenka - príprava
Bravčovú panenskú sviečkovicu po dĺžke narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
Medzitým podusíme špenát tak, aby sa odparila voda.
Mrkvu na jemno postrúhame, rozložíme na mäso a zrolujeme. Spevníme špáradlom alebo niťou.
Krátko opečieme na masle a dáme piecť do rúry.
Výpek z mäsa zalejeme vývarom, pridáme maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejeme.
Podávame so špargľou.
Medzitým podusíme špenát tak, aby sa odparila voda.
Mrkvu na jemno postrúhame, rozložíme na mäso a zrolujeme. Spevníme špáradlom alebo niťou.
Krátko opečieme na masle a dáme piecť do rúry.
Výpek z mäsa zalejeme vývarom, pridáme maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejeme.
Podávame so špargľou.