Šalát s hydinovým mäsom
Kategória:
250 g mäsa z hydiny (pečeného, vareného, duseného),
100 ml oleja,
ocot,
soľ,
mleté čierne korenie,
2 lyžice kečupu,
1 cibuľa,
2 uvarené zemiaky,
2 väčšie mrkvy,
2 sterilizované uhorky,
3 uvarené vajcia,
2 lyžice bieleho jogurtu
Šalát s hydinovým mäsom - príprava
Mäso pokrájame na malé kúsky.
Pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky.
Vajcia ošúpeme, pokrájame na malé kocky a pridáme k zmesi. Osolíme ju, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, okvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať.
Pred podávaním primiešame jogurt.
Podobné recepty
Kategória:
250 g mäsa z hydiny (pečeného, vareného, duseného),
100 ml oleja,
ocot,
soľ,
mleté čierne korenie,
2 lyžice kečupu,
1 cibuľa,
2 uvarené zemiaky,
2 väčšie mrkvy,
2 sterilizované uhorky,
3 uvarené vajcia,
2 lyžice bieleho jogurtu
Šalát s hydinovým mäsom - príprava
Mäso pokrájame na malé kúsky.
Pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky.
Vajcia ošúpeme, pokrájame na malé kocky a pridáme k zmesi. Osolíme ju, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, okvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať.
Pred podávaním primiešame jogurt.
Pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky.
Vajcia ošúpeme, pokrájame na malé kocky a pridáme k zmesi. Osolíme ju, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, okvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať.
Pred podávaním primiešame jogurt.