Šalát s hydinovým mäsom
Kategória: 
250 g mäsa z hydiny (pečeného, vareného, duseného), 100 ml oleja, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 2 lyžice kečupu, 1 cibuľa, 2 uvarené zemiaky, 2 väčšie mrkvy, 2 sterilizované uhorky, 3 uvarené vajcia, 2 lyžice bieleho jogurtu

Šalát s hydinovým mäsom - príprava

    Mäso pokrájame na malé kúsky.
    Pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky.
    Vajcia ošúpeme, pokrájame na malé kocky a pridáme k zmesi. Osolíme ju, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, okvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať.
    Pred podávaním primiešame jogurt.
Top