Indické kuracie kocky
Kategória: 
800 g kuracých prsíčok, 4 dcl oleja, 200 g cibule, 120 g červenej papriky, 40 g cesnaku, 4g mletej papriky- štiplavá, 12 g kari, 80 g vegety, 280 g banánu, 40 g feferóniek, zápražka, 4 dcl vývaru, 120 g kyslej smotany 15%, 80 g citrónovej šťavy, 40 g masla

Indické kuracie kocky - príprava

    Nakrájame si na kocky cibuľu, papriku a kuracie prsia. Zmes opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme na panvičku soľ, pretlačený cesnak, feferónku zbavenú zrniečok, sladkú papriku, kari a podlejeme vývarom. Chvíľu zmes podusíme, pridáme citrónovú šťavu a dohustíme instantnou zásmažkou. Nakoniec pridáme nakrájané banány a lyžicu kyslej smotany. Ragu si môžeme ešte zjemniť maslom. Podávame s ryžou.
Top