Nákupy s prehľadom

Kategória: Prívarky, omáčky, prílohy | Tagy: omáčka
Čo potrebujeme: 40 g masla, 3 lyžice múky, 1/2 l vývaru, 1 lyžica ligurčeka, 2 lyžice petržlenu, soľ, čierne korenie, 1 žĺtok, 2 lyžice smotany, citrónová šťava


Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku.
Rozšľaháme ju vo vývare a dobre povaríme.
Ochutíme soľou, čiernym korením, krátko povaríme.
Odstavíme z ohňa a pridáme žĺtok rozšľahaný v smotane, premiešame s bylinkami a pridáme podľa chuti citrónovú šťavu.
Omáčku podávame k varenému mäsu, fašírkam, prípadne k údeninám.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk