Nákupy s prehľadom

Kategória: Cestoviny | Tagy: šampiňóny mašle
Čo potrebujeme: 300 g šampiňónov, 2 cibule, 1 strúčik cesnaku, 400 g väčších cestovín, soľ, 2 PL masla, štipku strúhaného muškátového orieška, mleté čierne korenie, 250 ml smotany na šľahanie, ½ viazaničky petržlenovej vňate, 100 g tvrdého strúhaného syra


Šampiňóny očistíme, umyjeme, nakrájame, cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame, vňať nasekáme.
V hrnci zohrejeme maslo, pridáme šampiňóny, cibuľu, cesnak, premiešame, dochutíme štipkou muškátového orieška a korením. T
retinu zo smotany na šľahanie odlejeme, zvyšok prilejeme k šampiňónom, necháme povariť.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale, zlejeme, necháme odkvapkať.
Odloženú smotanu vyšľaháme, spolu s nasekanou vňaťou nakoniec vmiešame do omáčky.
Cestoviny polejeme omáčkou, zľahka premiešame, pred podávaním posypeme strúhaným syrom.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk