Nákupy s prehľadom

Kategória: Zavárame | Tagy: jahody
Čo potrebujeme: Na 3 kg dôkladne očistených jahôd nasypte 1 kg cukru.


Dôkladne očistené jahody posypte cukrom.
Občas premiešajte a prikryté odložte na 12 až 24 hodín do chladu.
Jahody vložte do fliaš, úplne zalejte vlastnou šťavou a zatvorte viečkom.
Voda v sterilizačnom hrnci musí presahovať viečka. Keď teplota dosiahne 100 °C, ihneď zložte hrniec zo sporáka a zaváraniny nechajte v hrnci vychladnúť
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk