Nákupy s prehľadom

Kategória: Koláče, zákusky, torty | Tagy: med
Čo potrebujeme: 600 g hladkej múky, 200 g práškový cukor, 150 g Palmarin, 4 PL teplého medu, 4 vajíčka,1 PL mletej škorice, 1 KL sódy bikarbóny, ½ prášku do perníka,, 2 badyany roztĺcť (alebo 4 klinčeky a aníz), vajíčko na potieranie


Prísady spracovať.
Na pomúčenej doske rozvaľkať a pomocou formičiek vykrajovať rôzne tvary.
Potrieť rozšľahaným vajíčkom pred aj po upečení.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk