Nákupy s prehľadom

Kategória: Koláče, zákusky, torty | Tagy: puding
Čo potrebujeme: smotana na šľahanie, malá konzerva mandarínok, práškový puding bez varenia - doporučujem Créme olé vanilka, piškóty alebo hotový korpus


Do väčšej misky s dobre tesniacim vrchnákom nalejeme smotanu na šľahanie, celý kompót aj so šťavou a pudingový prášok najlepšie Créme Olé.
Nič nemiešame, len nádobu uzavrieme a začneme triasť, až pokým obsah nezhustne.
Hotový krém natrieme na pripravený korpus alebo hrubšiu vrstvu píškót.
Piškóty vopred namočíme (čaj, káva, ovocná šťava, prípadne rum).
Schladíme.
Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk