Nákupy s prehľadom

Kategória: Bezmäsité jedlá | Tagy: mak vianoce
Čo potrebujeme: 3 staršie rožky, 100 ml mlieka, 1 ČL medu podľa chuti, pomletý mak podľa chuti, práškový cukor na posypanie, roztopené maslo na poliatie


Rožky nakrájame asi na 1 cm hrubé kolieska.
Do ružova ich opečieme na rozohriatom masle na panvici. Takéto voňavé a chrumkavé rožky poukladáme po vrstvách do širšej plytkejšej misy.
Jednotlivé vrstvy rožkov zalievame horúcim mliekom,
v ktorom rozpustíme med a rovnomerne ich zasypávame pomletým makom a práškovým cukrom.
Na záver poslednú vrstvu tiež posypeme makom a cukrom a polejeme roztopeným maslom.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk