Nákupy s prehľadom

Kategória: Jedlá z hovädzieho mäsa
Čo potrebujeme: 4 hovädzie rezne zo stehna, 2 lyžice horčice, soľ, mleté čierne korenie, 2 kusy párkov, 1 vajce, 4 plátky oravskej slaniny, 2 cibule, 4 malé kyslé uhorky, 1 lyžica masti, 2 lyžice hladkej múky, špáradlá


Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
Na každý plátok mäsa položíme polovicu jedného párku, štvrtku vajíčka uvareného natvrdo, plátok slaniny, kúsok cibule a uhorky.
Rezne stočíme aj s náplňou a okraje spojíme špáradlom.
Takto pripravené vtáčky prudko opečieme zo všetkých strán na rozpálenej masti a pridáme posekanú cibuľu.
Chvíľu smažíme a potom podlejeme 1 litrom horúcej vody
a 30 – 40 minút dusíme domäkka.
Po udusení vtáčky vyberieme, šťavu zaprášime múkou, dobre premiešame, mäso vložíme späť a chvíľu povaríme.
Španielske vtáčky podávame s ryžou, tarhoňou alebo
so zemiakmi.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk