Nákupy s prehľadom

Kategória: Jedlá z diviny a iné mäsité jedlá | Tagy: jahňacina hliva
Čo potrebujeme: 600 g stehna bez kostí, červené víno, 50 g rajčinového pretlaku, 20 g múky, tuk, 150 g cibule, 200 g hlív, soľ, čierne korenie, cesnak a rozmarín.


Mäso prešpikujeme cesnakom, zalejeme vínom pomiešaným
s rajčinovým pretlakom a na 24 hodín odložíme na chladné miesto.
Mäso vyberieme, osušíme, poprášime múkou a na prudko rozpálenom tuku opražíme spolu s pokrájanou cibuľou
do červenohneda, podlejeme vínom s pretlakom a dusíme
do zmäknutia.
Uvarenú hlivu pokrájame na rezance.
Mäkké mäso vyberieme, šikmo pokrájame na porcie, do šťavy pridáme zvyšnú múku vymiešanú s troškou studenej vody. Napokon pridáme hlivy, chvíľku povaríme, ochutíme koreninami.
Mäso podlejeme šťavou a dáme zapiecť.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk