Nákupy s prehľadom

Kategória: Bezmäsité jedlá | Tagy: hliva
Čo potrebujeme: 500 g hlivy, 1 cibuľa, lyžica masti, sladká červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany, 1 lyžica hladkej múky.


Hlivu pokrájame na rezance.
Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, posekané hlivy a dusíme kým sa šťava nevyparí.
Posolíme, podlejeme horúcou vodou alevo vývarom z kostí
a udusíme.
Mäkké zaprášime hladkou múkou, zalejeme smotanou a ešte povaríme.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk