Nákupy s prehľadom

Kategória: Prívarky, omáčky, prílohy | Tagy: kapusta
Čo potrebujeme: olej, cibuľa,rasca, kryštálový cukor, červená kapusta, bobkový list


V hrnci zahrievame olej, na kocky nakrájanú cibuľu a rascu. Po chvíli pridáme kryštálový cukor a všetko spolu varíme až kým cukor skaramelizuje.
Keď vznikne jednotná hmota, pridáme nastrúhanú červenú kapustu, bobkový list a podlejeme trochou octu, aby si kapusta udržala farbu a tvar.
Asi 40 minút ju podusíme a na záver môžeme ešte pridať trochu octu.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk