Nákupy s prehľadom

Kategória: Jedlá z bravčového mäsa | Tagy: bravčovina špenát
Čo potrebujeme: 400 g bravčovej panenskej sviečkovice, 250 g špenátu, špargľa, 2 stredné mrkvy , rôzne bylinky, maslo, korenie, soľ, bujón alebo vývar


Bravčovú panenskú sviečkovicu po dĺžke narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
Medzitým podusíme špenát tak, aby sa odparila voda.
Mrkvu na jemno postrúhame, rozložíme na mäso a zrolujeme. Spevníme špáradlom alebo niťou.
Krátko opečieme na masle a dáme piecť do rúry.
Výpek z mäsa zalejeme vývarom, pridáme maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejeme.
Podávame so špargľou.
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk