Nákupy s prehľadom

Kategória: Koláče, zákusky, torty | Tagy: vajcia
Čo potrebujeme: ½ l vody, 180 g Cera,280 g hladkej múky,8 vajec


½ l vody,180 g Cera spolu povariť, kým sa Cera nerozpustí.
primiešať 280 g hladkej múky za stáleho miešania, vznikne hladká kaša.
Do vychladnutého postupne vmiešať 8 vajec, nechať cesto odpočinúť.
Pomocou cukrárskeho sáčku alebo lyžicou formovať na plech. Najskôr piecť na 250°C, keď „vyskočia“, stíšiť na 170°C a nechať dobre prepiecť (určite 30 minút).
Rúru neotvárať!!! – lebo splasnú!
Diskusia   Pošli priateľovi  

Komentáre Kto hlasoval Súvisiace odkazy


Mladý jačmeň - zelený jačmeň, chlorella - chcem o ňom vedieť všetko

Nakupovanie cez internet - Internetové obchody nájdete na www.jahoda.sk