Orechy
Orechy - príprava
Pri pečení koláčov môžete mleté orechy nahradiť strúhankou osmaženou na masle
Keď orechy cez noc necháme v studenom mlieku, budú sa ľahšie lúpať.
Nebudú sklovité, ako sa to stáva pri sparení, ale ostanú pekné biele.
Arašidy (búrske oriešky) dlho neuskladňujeme.
Obsahujú tuk, ktorý dlhším uskladňovaním žltne a oriešky majú nepríjemnú chuť
Podobné recepty
Orechy - príprava
Pri pečení koláčov môžete mleté orechy nahradiť strúhankou osmaženou na masle
Keď orechy cez noc necháme v studenom mlieku, budú sa ľahšie lúpať.
Nebudú sklovité, ako sa to stáva pri sparení, ale ostanú pekné biele.
Arašidy (búrske oriešky) dlho neuskladňujeme.
Obsahujú tuk, ktorý dlhším uskladňovaním žltne a oriešky majú nepríjemnú chuť
Keď orechy cez noc necháme v studenom mlieku, budú sa ľahšie lúpať.
Nebudú sklovité, ako sa to stáva pri sparení, ale ostanú pekné biele.
Arašidy (búrske oriešky) dlho neuskladňujeme.
Obsahujú tuk, ktorý dlhším uskladňovaním žltne a oriešky majú nepríjemnú chuť