Cestovina so smotanovou omáčkou

Veľmi ľahký
Celkom lacný

Cestovina so smotanovou omáčkou
Čas varenia/pečenia

Suroviny

  • 300 g prerastaného údeného mäsa, cestoviny, ,
  • 2 lyžice oleja
  • veľká cibuľa
  • 500 g sladkej smotany
  • soľ
  • cestoviny
  • parmezán

Cestovina so smotanovou omáčkou - Príprava:

    Údené mäso nakrájané na kocky,zalejme studenou vodou a privediem do varu.
    Potom necháme odkvapkať, vložíme do studenej vody a osušíme.
    Na panvici s ochrannou vrstvou mäsa sprudka opekáme tri minúty, potom pridáme pokrájanú cibuľu a dusíme do zlatista.
    Mäso s cibuľou preložíme do hrnca, zalejeme smotanou a po zovretí 10 minút pomaly varíme.

    V osolenej vode uvaríme cestoviny a ocedené zmiešame so smotanovou omáčku.
    Podávame posypané strúhaným parmezánom.

Vaše názory

(5/5)
Vaša emailová adresa nebude uverejnená